Home Mama & Vrouw Even voorstellen: Jolanda Barnhoorn

Even voorstellen: Jolanda Barnhoorn

written by Henriet Koornberg
Even voorstellen: Jolanda Barnhoorn

De komende weken stellen we je in deze rubriek voor aan alle bloggers van Mama’s Inc.
Vandaag onze mamablogger: Jolanda Barnhoorn.

1. Hoeveel kinderen heb je, hoe heten ze en hoe oud zijn ze?

Mijn vriend en ik hebben samen twee kinderen, een zogenaamd koningskoppel. Een meisje van 8 jaar, Florieke, en een jongetje van 3 jaar, Jurre.

2. Wat is jouw meest bijzondere mamamoment?

Heel cliché: het moment dat ik mama ben geworden, vind ik het meest bijzonder. Daarnaast zijn er heel veel bijzondere mamamomenten: de dikke knuffels die ik elke ochtend van Jurre krijg (lees: hij gaat bovenop mij liggen met zijn armpjes om mij heen), en het samen knutselen met onze creatieve dochter.

3. Wat is jouw favoriete beautyproduct?

Ik heb niet echt een favoriet beautyproduct. Wel ben ik fan van Urtekram ecologische kamilleshampoo. Ik ben niet iemand die alles ecologisch koopt, maar deze is echt heel fijn.

4. Welk verzorgingsproduct voor kinderen zit altijd in je tas?

Billendoekjes! Ze komen altijd van pas. Voor vieze handjes, vieze monden, noem maar op.

5. Hoe zorg jij voor me-time in je drukke bestaan als moeder?

Ik probeer regelmatig tijd in te plannen voor mijzelf. Dat hoeft niet lang te zijn. Ik vind het al heerlijk om bijvoorbeeld 20 minuten hard te lopen of uitgebreid (alleen) te douchen.

6. Waarvoor kunnen ze je midden in de nacht wakker maken?

Liever voor helemaal niets. Onze nachten zijn al kort, dus we slapen het liefst gewoon door als we niet gewekt worden door ons zoontje.

7. Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op hoe we als gezin alles voor elkaar boksen. De combinatie van werk, privé, school, kinderdagverblijf en alles wat daaromheen nog moet. We proberen zoveel mogelijk te genieten van de mooie, kleine momenten.

8. Wat is jouw motto als moeder?

Volg je gevoel, dat is bijna altijd juist!

9. Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Ik houd erg van schrijven, al vanaf dat ik een klein meisje was. In mijn studententijd heb ik een krant benaderd en schreef ik maandelijks blogs over het studentenleven. In mijn (spaarzame) vrije tijd probeer ik een boek te schrijven. Ooit gaat het er komen!

(Visited 218 times, 1 visits today)

You may also like

Leave a Comment