Home Mama & Vrouw JIJ bent goed zoals je bent

JIJ bent goed zoals je bent

written by redactie
JIJ bent goed zoals je bent

Nederland zet zich schrap voor de eerste werkdag na de kerstvakantie. Terwijl de helft van de mensen zich afvraagt hoe ze nou in vredesnaam onder dat zoenen met die vervelende collega uitkomen, worden we in het ochtendnieuws opgeschrikt door iets wat de Nashville-verklaring heet.

De Nashville-verklaring? Nashville, dat is toch dat dorpje in Amerika waar alle countrymuziek vandaan komt? Van die hele leuke serie die je inmiddels niet meer in Nederland kan zien?

Yes, maar wat dus blijkt is dat Nashville de broedplaats is van de meest kortzichtige intolerante groep mensen op aarde. De Nashville-verklaring is namelijk een orthodox anti-homo manifest. En nee, dit is niet geschreven in de 17e eeuw, maar vindt zijn oorsprong in 2017 en sinds gisteren is deze gruwel overgewaaid naar Nederland.

Er zijn 250 Nederlandse mannen die dit manifest hebben ondertekend. Mannen, geen vrouwen. En dit zijn niet zomaar mannen, nee de zogenaamde prominenten uit de kerkelijke wereld en ook een beetje uit de politiek. Volgens deze groep idioten mag je van God niet homoseksueel zijn, of transgender. Want man is man, en vrouw is vrouw en de vrouw is voor de man gemaakt.

Mijn nekharen gingen rechtovereind staan toen ik dit vanochtend op het nieuws hoorde. Het is al afgrijselijk dat er überhaupt een document wordt ondertekend wat een aantal mensen zijn bestaansrecht ontzegt, maar ik vind het nog erger dat dit vanuit God gebeurt.
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben christelijk. Protestants en dan nog wel Nederlands Gereformeerd. Maar die God uit dat achterlijke vodje, dat is niet mijn God. En gelukkig ook niet de God van de meerderheid van de mensen, dat wordt wel bewezen door een grote hoeveelheid tweets van gelovigen die het er niet mee eens zijn. En daar zijn gelukkig ook kerkelijke leiders bij!

Mijn zoon mag van mij zijn wie hij is, ook al gaan we iedere zondag naar de kerk. Een kerk waar wij geloven dat God liefde is en dat iedereen mag zijn wie hij is.

Hopelijk kunnen we dit debiele fenomeen Nashville-verklaring naast ons neerleggen, want JIJ bent goed zoals je bent: man, vrouw, homo, lesbisch, bi, transgender, en alles er tussenin!!

(Visited 166 times, 1 visits today)

You may also like

Leave a Comment